GrafikDünyası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GrafikDünyası

GrafikDünyası

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Ufak Bir Bilgi:)

YazarMesaj
Naims
Misafir

Ufak Bir Bilgi:) Empty
MesajKonu: Ufak Bir Bilgi:)   Ufak Bir Bilgi:) EmptyCuma Ağus. 21, 2009 11:39 am

Tasarımın daha ıyı görunmesi için biraz anasayfayı sadeleştımenız gerek arkadşlar..vede site çok geniş yanı saga ve sola çok uzuyor buda ınsanların bır konuyu bulabılmesı zaman alıyor eger buna uygun bı tema bulursanız ıyı olurr..ha bıde grafık dunyası renklı bır dunyadır... o yuzden karanlık sayfalarda gezınmeyın bence...logonuza uygun bişeler bulun...bunu eleştırı olarak almayın sıze yardım etmek ıstedım 4 yıldır bu işi yapan bırısı olarak deneyımlerımı sıze aktarmak ıstedım...kolay gelsın ıyı çalışmalar...
sln
Admin
Admin
sln

Ufak Bir Bilgi:) Empty
MesajKonu: Geri: Ufak Bir Bilgi:)   Ufak Bir Bilgi:) EmptyCuma Ağus. 28, 2009 9:26 pm

Naims demiş ki:
Tasarımın daha ıyı görunmesi için biraz anasayfayı sadeleştımenız gerek arkadşlar..vede site çok geniş yanı saga ve sola çok uzuyor buda ınsanların bır konuyu bulabılmesı zaman alıyor eger buna uygun bı tema bulursanız ıyı olurr..ha bıde grafık dunyası renklı bır dunyadır... o yuzden karanlık sayfalarda gezınmeyın bence...logonuza uygun bişeler bulun...bunu eleştırı olarak almayın sıze yardım etmek ıstedım 4 yıldır bu işi yapan bırısı olarak deneyımlerımı sıze aktarmak ıstedım...kolay gelsın ıyı çalışmalar...

Renkli olması konusunda haklısın fakat bu yeni temamız..
Daha önceden rengarenkti..Very Happy
Çoğu üyenin isteği doğrultusunda bu sefer koyu bir tema seçtik..Ama Yakında yine değişecektir..
Ve de renkli bişeyler olur bu sefer Very Happy Kim bilir...

Bu arada görüş belirttiğin,öneri sunduğun için çok ama çoka teşekkür ederim.. Very Happy
https://grafikdunyasi.yetkinforum.com

Ufak Bir Bilgi:)
1 sayfadaki 1 sayfası